At golfe er at leve

 • 15/12-11
  Hm... det er efterhånden lang tid siden, at jeg har haft tid til golf, men det kommer måske til at ske i år 2012. Vi har ihvertfald overvejet, at vi kan gå runder om eftermiddagen, hvor Lucas så er med i sin klapvogn, men vi må lige finde ud af, hvad der skal ske med golf i år 2012. Lars har planlagt en del golf med GTS.

 • 24/9-11
  Well så gik det lige et år... puha, jeg har været passivt medlem i Korsør hele året, da jeg var gravid og fødte Lucas, følte vi ikke, at jeg ville have tid til golf. Det har jeg aldeles heller ikke haft.
  Næste sæson håber jeg, at jeg kan få spillet lidt, men ellers må jeg vente endnu et år, så Lucas er større og kan komme med ud på banen og gå en aftentur med mor og far.
  Mine mål er jo, når jeg ellers har tid og overskud til golf, at kunne svinge ordenligt samt vinde nogle flere turneringer for dermed at komme ned i hcp 25 eller deromkring. Så kan jeg altid sætte nye mål bagefter :)
  Lars har spillet tirsdagsgolf, og det er ikke gået som sidste år, hvor han fik en del præmier, da han i år kun har modtage pengepræmier om tirsdagen, men ikke den store slutpræmiepokal - JUHUUU siger jeg bare, for så slipper jeg for at have den stående i stuen (samt at gøre den rent)! :D

 • 3/8-10
  Tirsdag: Jeg fik igen træning at Jan. Jeg skal være obs på at lave, hvad jeg føler er et halvt sving. Derudover skal jeg have albuen mere ind til kroppen og rotere i hoften ikke bare dreje fra side til side som en dans, men starte nedsvinget med den. Jeg skal også huske at rotere mere i hænderne samt huske at lave finish hver gang.
  HUSK rygsøjlen en smule tiltet til højre ved ligeom at hæve venstre skulder lidt, så jeg undgår at vælte eler dreje forkert om mig selv og min rygsøjle. Jeg ramte 3 bolde rigtig godt og med 7-jern røg de 100 m i carry, hvor jeg plejede at trille frem til 100 m førhen.

 • 2/8-10
  Mandag: Jeg fik svingtræning af Jan. Jeg skal i opstillingen have handsken under skridthøjde, dreje skuldrene mere om mig selv, max 90 grader, og så op med armene, og knække i håndledet. Når jeg skal ned igen, skal armen prøve at være inde ved kroppen og lige efter gennemsvinget skal jeg køre armene ud mod en usynlig gul spand og i afslutningen skal armene helt op til venstre øre.

 • 31/7-10
  Fredag spillede Lars en bestball med sin farfar, og det gik vist ikke særlig godt for nogen af dem :( Lørdag var der individuel flagspilsturnering, hvor Lars vandt en bluse, jeg gik i h* til og lavede 21 point, men fik 6 hyldeblomst i klappepræmie :)
  Festugen er slut. Så her er en status:
  Lars og Sacha blev nr. 2 i greensome med 45 point.
  Lars og Jan vandt deres bestball med 48 point.
  Lars blev nr. 3 med 75 brutto.
  Lars blev nr. 4 i flagspil med 77 brutto.
  Lars er gået ned i hcp 3,9 og Sacha er gået op i 34,8.

 • 28/7-10
  Lars spillede en bestball med sin far. Lars gik super godt og var 5 under par efter 13 huller, men var lidt uheldig med en trippelbogey, så endte i 3 under par - hans rekord. De vandt med 48 point. Lars fik en ny barbermaskine, og Jan fik en weber transportabel grill.

 • 27/7-10
  I dag tirsdag gik Lars og jeg en greensome, hvor ægteskabet kom på en tålmodighedsprøve, idet jeg var mega dårlig og ødelagde hans perfekt slag hver gang, men vi gik 8 over par og blev da nr. 2 ud af 21 par med 45 point og vandt 5 kg grillpølser og 2 sportstasker :)) Lars spillede bagefter lige 18 huller mere i hans tirsdagsgolf, hvor han gik rundt i 75 brutto med en eagle på hul 5.

 • 26/7-10
  Søndag d. 25/7 gik Lars og jeg en greensome, hvor vi har 17 slag - vi gik rundt i en 89'er til 37 point og blev nr. 8 ud af 23. Lars lavede et 289 m langt drive på hul 12, vildt!
  Mandag d. 26/7 var det individuelle turneringer, hvor Lars gik netto 74, hvilket vil sige en dårligere end handicap. På hul 5 slog han med et 7-jern op til en 4 m for eagle med hulkant og fik en birdie. Han blev nr. 15 ud af 49. Jeg lavede 27 point med 19 på for-ni og 8 på bag-ni. Jeg slog mega langt f.eks. på hul 18 skød jeg over stien med 195 m. Jeg blev nr. 17 ud af 26.

 • 5/7-10
  Nå, det var noget af nogle dage med golf. Fredag startede Lars og jeg med en bestball i Trelleborg, hvor jeg desværre tror, at det drejer sig om at skyde i skov, sø, å osv i stedet for fairway. Men.... vi blev nr. 5 ud af 12 par - uden præmie.
  Lars gik lørdag en runde til sponsorgolf i Korsør i én over par dvs. 74, og han lavede 6 birdies på bag-ni og havde en dårlig for-ni. Han blev nr. 1 pga. den gode bag-ni. Flot.
  Søndag bød også på golf for os. Vi var med i skingame i Trelleborg, hvor jeg gik med 2 andre damer og en mand, hvor jeg lavede nogle vilde ting. Af gode ting kan f.eks. nævnes et 200 m langt drive og en masse på 160-180 m samt en birdie på 120 m hul 5 med kun 1,1 m til pinden! :D Jeg er også begyndt at skyde 140 m med 5-køllen, så jeg glæder mig bare til jeg kan skyde LIGE! Af de dårlige ting kan nævnes f.eks. det lykkedes mig at ramme et grantræ således at bolden kørte langs stammen op i luften, fløj lidt længere op og kom så ned igen i urten... øv... men jeg kom ud af skoven og ind igen - samlede op. Ellers var jeg på tværs af green på hul 9 3 gange pga skidt indspil - sjovt. Lars lavede self en masse gode ting, men blev desværre slået af en pige flere gange som skød 200 m lige hver gang! Han fik dog 6/18 præmier, hvor jeg kun fik 2/18.

 • 1/3-10
  Mål for denne sæson: At komme i HCP 28, at vinde (komme top 3) i mindst 5 golfturneringer og at spille to turneringer med Lars, hvor vi bliver top 3.

 • 23/8-09
  Teetime havde golfturnering i Korsør golfklub, og omfg hvor jeg var dårlig. Jeg lavede 6 vandrette og 5 point på 9 huller, og så besluttede jeg mig for at lave en NR, min første.
  Jeg havde dagen før fået rettet mit sving, det skal nok blive godt, men det er bare ikke sjovt at få det rettet lige før.... men sådan er det jo.

 • 15/8-09
  Høneklintsbanen er åbnet for klubmedlemmer i Korsør, og jeg undrer mig over skiltningen, som er ret newb agtig, legetøjsbanen.... Jeg gik i 52 efter at have 1 måneds pause med en del jordslag, som gjorde ret ondt. Men det var da rart at se banen.

 • Festugen 2009
  1. turnering var en greensome med Lars, hvor vi lavede 3 vandrette og 8 pars ialt 37 point og blev nr. 2, fordi vi havde bedste bagni (20 p).
  Præmier byttet til ny blender og en kageform.
  2. turnering var alm turnering. Lars gik ikke godt, så det snakker vi ikke mere om. Jeg gik kanon, eller rettere jeg er ikke selv tilfreds, men jeg gik ok. Jeg lavede 9 ét puts og 1 vandret og ellers 1 par og 8 bogeys ialt 42 point, som førte til en suveræn 1. plads :D
  Jeg går nu ned i hcp 34, hvilket jeg ikke er helt så glad for, nu mister jeg jo 4 slag, øv.
  Præmien var en Carlton kuffert.
  3. turnering endnu en greensome med Lars, hvor vi lavede 36 point og endte som nr. 3.
  Vi lavede 1 vandret og 8 pars, hvor ingen af os var specielt gode til noget som helst :/ Og grunden til vi ikke fik 37 point igen i dag, var fordi at jeg jo har mistet slag :(
  Præmier byttet til digital fotoramme.
  4. turnering var en bestball, hvor Lars spillede sammen med Thomas. De lavede 43 point sammen og blev nr. 4. Lars var ved at få eagle på hul 9, men bolden kom op igen.
  Præmien var et trådløst stegetermometer.
  5. turnering hvor Lars gik 6 over par med en uheldig afslutning (out of bounce hul 18), men Sacha klarede sig lidt bedre. Uheldig start med 4 streger på 5 huller, som dog blev  vendt til 33 point med 19 på bag ni og 5. pladsen var hjemme.
  Præmierne var en Abacus insulate trøje og en kasket fra Backtee. Forresten vandt Lars en kasse ananas sodavand - som et plaster på såret - tættest på pinden hul 3.
  6. turnering var 90 års dagen, hvor Lars spillede sammen med sin farfar. Det gik ikke så godt, da de kun lavede 38 point.
  7. turnering var en individuel gunstart turnering, hvor vi startede på hul 8. Jeg lavede 7 vandrette, og det gik generelt .. ....! Med 25 point på 18 huller og en 6. plads udenfor præmierækken. Lars gik også skidt, men  var alligevel kun 1 slag fra at være med i A-rækkens præmierække, da han lavede 78 netto. Han var tættest på hul 13 og vandt 24 guldøl fra Harboe.
  Det har været en indbringende uge med præmier og ting for ca. 2.800  :D

 • 16/7-09
  D. 21 juni var jeg med i turnering i Slagelse, gik ikke særlig godt, lavede en del streger og 19 point. D. 28. juni var jeg i Ishøj og spillede Pink Cup der, men lavede kun
  26 point :(  D. 6. juli var jeg i Slagelse og spillede turnerning, lavede 18 point på 18 huller, omfg ringe. D. 11. juli var igen i Slagelse og spillede turnering, og denne gang var det ikke en alm en, men en skinsgame, hvor man kan vinde en præmie på hvert hul. Jeg vandt på hul 3, 4, 5, 6, 8, 10, 12 og 14. Eftersom jeg har lidt medfølelse, så puttede jeg 20 meter forbi på hul 18, så en medspiller kunne få et skin, eftersom hun intet havde vundet på daværende tidspunkt.

 • 14/6-09
  Vejret var super og humøret var ok - taget i betragtning af at jeg skulle op kl. halv syv på en søndag :/ Jeg fik en koldstart, hvilket jeg egentlig bedst kan lide, og efter nogen streger var jeg ok kørende. Jeg lavede en bogey på det længste par 5 hul, men eftersom jeg ikke tænker over alt jeg laver, når jeg spiller, så tænkte jeg først over det, da Lars senere kommenterede, hvor flot det var.... Jeg gik sammen med to lokale fra Trelleborg, og det var rigtig hyggeligt. Jeg havde ikke regnet med at få en præmie, så da jeg blev nr. 4 i C-rækken, var jeg ved at falde bagover - havde jo kun 30 point. Super nice dog :)

 • 21/5-09
  Lavede nogle ting jeg aldrig har prøvet før: på hul 6 lavede jeg et 190 m drive og på hul 16 et 180 m slag med 5 køllen - imponerende. Ellers lavede jeg bogey på hul 1, hvor jeg i 1. slaget valgte at være lige foran søen sammen med Lars, haha. På hul 6, slog jeg jo et kanon drive på de 190 meter, som Lars målte med sin afstandskikkert - plejer slet ikke være så langt fremme. På hul 12, som jeg ellers HADER, lå jeg faktisk foran bakken i 3 og var på green i 4 og så 2 put :) Har jeg ikke prøvet før. Super nice at se "jeg kan" sådan noget. På hul 16 lå jeg ca. 5 meter efter den gule afstandmåler i drivet, failede lidt, men så tænkte jeg, at mit 2. slag nok hellere måtte være 5 køllen, som jeg plejer at skyde 130-140 m med, så ville jeg ligge lige til at chippe den ind på green. Da jeg havde slået  røg den over bunkers og green og lå helt henne ved stien på hul 17's herre tee sted, ØH?! Dvs. ca. 180 meter og det havde jeg aldeles ikke regnet med, så nu skulle jeg chippe den anden vej, fordi bolden pludselig røg 40 meter længere end tænkt :) Sejt. På hul 17 plejer jeg at drive over den lille lund, men min driver valgte at komme imellem alle træerne og røg ganske fint ud på den anden side, hvor jeg alligevel plejer at ligge.
  Hul 18 er jeg normalt heller ikke særlig glad for pga alle de folk, som står/sidder og kigger på terrassen. Jeg lavede drive fremme ved de sædvanlige træer, så en hybrid ned i Bullers hjørne og et indspil ind 1 meter fra stokken og så i med 1 put, trala PAR :D

 • 26/4-09
  Var jo til åbningsturnering i Sorø golfklub sponsoreret af Indicia.
  Jeg lavede 30 point på en af de mest bakkede baner i Danmark tilsyneladende, hvilket
  jeg ikke har kondi til... :) Det var super vejr, og jeg gik med nogle søde lokale mennesker. Af lidt uheldige ting kan nævnes, at jeg faldt, røg i bunker på samme hul 3 gange, at jeg spillede mod forkerte green, ramte et gærde og røg out.... Suk, men fin nok da alt i alt, det kan jo blive bedre, men kan det ikke altid det? :)

 • 19/4-09
  Var jo til åbningsturnering i Korsør golfklub sponsoreret af Skælskør Bank.
  Vejret var 5-10 grader, vinden var ca. 5-15 m/s og humøret var relativt højt.
  Jeg startede på hul 8 med en streg (flot sandkasse, mon ikke det skal trænes?!!), hvorefter det gik stille og roligt, meget stille.... Vi var rundt på 5½ time eftersom vi var 120 tilmeldte, og der var dobbelstart på alle hullerne. Jeg var i en del sandkasser, søer, skove og skød mig selv ned på hul 17 - igen helt fantastisk at det er muligt at skyde sig selv i benet med en bold det ligger ½ meter FORAN en selv.... Men ok, jeg røg to gange i samme skov efterfølgende, så mon ikke min streg på det hul var helt fortjent?

  Jeg endte med at få 26 point og blive nr. 4 i D-rækken (stadig hcp 38); vandt en sportstaske.

  Lars gik rundt i 81 brutto og 78 netto. Han blev
  nr 6 i A-rækken og vandt et gavekort til golfshoppen.
  Derudover havde han tættest på hul 8 (?) med 2,32 m, hvor han vandt en flaske whiskey.


  Det var alt i alt en
  god dag :) 

 

 • 13/4-09
  Var ude og spille for første gang i 2009. Gik 9 huller i 52 med hcp 38, dog med lidt snyd og oplægning, men stort set så det ret godt ud. Fik overvundet en søskræk på hul 7 ved at flyve 130 m i carry, første gang jeg har gjort det, så det tyder godt for sæsonen.....  :)

 • 8/4-09
  Nå lidt om golfsæson´09, mål for denne sæson må være at komme i hcp <30 samt at blive placeret i nogle af de turneringer jeg vil deltage i.  

 • 19/10-08
  Sikke dog en "bip" dag. Skulle have været til golfturnering i dag, men har hold i nakken, så kan ikke deltage - nederen! Jeg har ellers øvet en del, og havde håbet på at kunne gå ned i hcp i dag; er nemlig kommet ned i hcp 38 efter at have vundet en Pink Cup turnering i Ishøj for 2 måneder siden med 44 point.
  Min golfsæson er ellers ved at være slut, inden længe er det for koldt for en frossenpind som mig at være udenfor og spille golf.
  Siden sidst har jeg både fået driver, 5 kølle og hybrid samt efterhånden lært at bruge mine jern, dog er jeg meget usikker på dem, men mon ikke nogle træningstimer i det nye år kan hjælpe mig der :) ?

 • 8/3-08
  Hvad sker der for datovalg? Nå, men.... Lars er jo kommet med i truppen om Golf Team Storebælt, hvor navnet minder mig om en newb cs clan, men ok. Han skal spille om udtagelse i april.

 • 8/6-07
  Sacha er nu nede i HCP index 46, men dette er kun ved spil med 1 jern, så mon ikke det bliver bedre når hun får lært at bruge flere deriblandt en driver? :)

 • 20/5-07
  Lars var med boblerholdet ude for at spille turnering på Midtsjællands bane.

 • 19/5-07
  Lars stod op kl. 4 for at prøvespille Midtsjællands bane INDEN gæsterne kom til føsda.

 • 18/5-07
  Lars og Sacha deltog i en turnering i KGK - "spil golf med en ven". Vi gik 9 huller i 59, og det var enormt ringe spillet, men mon ikke lidt træning kan rette op på det? :)

 • 5/5-07
  Vi fik meldt os ind i KGK - Korsør's Golfklub.

 

Rosenflindt © 2007

www.Rosenflindt.dk